Ongelooflijk wat Metejoor overkomen is: "Ik heb zelfs klacht ingediend" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ongelooflijk wat Metejoor overkomen is: "Ik heb zelfs klacht ingediend"

Ongelooflijk wat Metejoor overkomen is: "Ik heb zelfs klacht ingediend"

Nog net voor het einde van het jaar krijgt Metejoor met een wel erg onaangename kwestie te maken. Oplichters hebben het gemunt op zijn fans. Met flirterige berichten probeert een nepprofiel van de zanger keer op keer geld te ontfutselen van enkele naïeve fans.

Zo was een anonieme vrouw, die erg grote fan is van Metejoor, bijna in de val getrapt. Zij stuurde de vermeende zanger zelf een vriendschapsverzoek dat “Metejoor” tot haar grote geluk aanvaardde. Toen ging de bal aan het rollen. Al snel volgde een gesprek en wist het nepprofiel de vrouw in een mum van tijd te verleiden met een charmeoffensief. De “zanger” beloofde zelfs een ontmoeting.

“Hij palmde mij helemaal in”, vertelt de anonieme fan in Dag Allemaal. Tot de valse Metejoor haar vroeg om voor hem een cadeaukaart van Amazon te kopen ter waarde van 500 euro. Ze antwoordt dat ze dat de volgende dag zal doen, maar wanneer hij opdringerig wordt, ging er bij haar gelukkig een belletje rinkelen. Toen ze hem aangaf bij de politie, heeft ze niets meer van hem gehoord.

Helaas is deze vrouw lang niet de enige. “Het is een ware pest. Wij hebben ook al klacht ingediend. Zonder resultaat, want de politie staat machteloos”, meldt de manager van Metejoor. “Wekelijks laten we valse accounts verwijderen, maar voor elke pagina die verdwijnt, duikt er meteen weer een nieuwe op. Onthoud echter één ding: Joris, of Metejoor, zal jou nooit via een privébericht om geld of een cadeaukaart vragen. Krijg je toch zo’n verzoek? Ga er niet op in en meld het bij Facebook of de politie.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws