Jean-Marie en Carmen Pfaff binnenkort overgrootouders? Carmen onthult meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jean-Marie en Carmen Pfaff binnenkort overgrootouders? Carmen onthult meer

Jean-Marie en Carmen Pfaff binnenkort overgrootouders? Carmen onthult meer

Carmen Pfaff blikt in een nieuw interview terug op 2022, maar ze kijkt ook al naar de toekomst. Zo moet ze ook wat kwijt over mogelijke achterkleinkinderen.

Carmen Pfaff en Jean-Marie Pfaff zijn de trotse grootouders van zes kleinkinderen. “Ze worden rap groot, hé. Sommigen zijn zelfs al volwassen”, vertelt ze aan TV-Familie. Zo zijn Shania en Kenji van Sam en Kelly 22 en 21 jaar. Keano en Liam van Debby en Nicolas zijn er 18 en 16. En Bruce en Fay van Lyndsey en Dave zijn 16 en 15 jaar.

“De familie groeit zienderogen. We moeten stoelen bijzetten voor de liefjes”, zegt ze al lachend. Maar dat vindt ze natuurlijk helemaal niet erg. “Goed zo, want ik ga er geen pastoors en nonnekes van maken”, aldus Carmen. Betekent dat dan ook dat zij en Jean-Marie binnenkort overgrootouders zullen worden?

“Oh, dat ze dáár nog maar even mee wachten”, antwoordt Carmen kort en bondig. “Dat ze eerst maar wat sparen. Want kinderen kosten veel geld en het leven is al zo duur”, verduidelijkt ze. “Maar goed, wat overgrootmoeder worden betreft: mijn oudste kleinkinderen zijn nog maar prille twintigers, die hebben nog véél tijd om kindjes te maken”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws