Carmen Pfaff erg aangedaan door plots overlijden: "Het kan rap gedaan zijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Carmen Pfaff erg aangedaan door plots overlijden: "Het kan rap gedaan zijn"

Carmen Pfaff erg aangedaan door plots overlijden: "Het kan rap gedaan zijn"

De Pfaffs moesten een maand geleden afscheid nemen van een dierbare. De broer van Jean-Marie Pfaff overleed plots op 70-jarige leeftijd. Carmen Pfaff laat nu weten dat dat trieste nieuws erg hard aankwam.

Een maand geleden moesten de Pfaffs onverwacht afscheid nemen van Jean-Maries broer Antoon. “Met groot verdriet maak ik het verlies bekend van mijn broer Antoon ‘Toon’ Pfaff”, schreef Jean-Marie Pfaff op zijn Instagrampagina. “Hij speelt nu op het voetbalveld in de hemel. Rust zacht, Toon”, voegde hij er nog aan toe.

Dit tragische overlijden schrikte de familie hard op. “Dat heeft ons serieus bij de keel gegrepen”, geeft Carmen Pfaff toe aan TV-Familie. “Toon sukkelde al een hele tijd met zijn gezondheid. Hij woonde ook in een verzorgingstehuis. Maar 70 jaar…Dat is in feite nog jong”, vertelt ze bedroefd.

Jean-Marie is namelijk ook al 69 jaar oud. “Zo’n overlijden doet een mens erbij stilstaan hoe rap het gedaan kan zijn”, aldus Carmen. “Nog maar eens het bewijs dat een goede gezondheid de basis is van alle geluk. Ik wens het iederéén toe in het nieuwe jaar”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws