-->

TikTok-ster Steffi Mercie pronkt met goedgevulde boezem in kleine bikini: "Wow!"

TikTok-ster Steffi Mercie pronkt met goedgevulde boezem in kleine bikini:
Maandag 2 Januari 2023 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Steffi Mercie droomt al van een heel warme zomer. Daarom deelt ze nu twee zomerse kiekjes waarop ze te zien is in bikini en daar denken haar volgers allemaal hetzelfde over.

Steffi Mercie is vooral bekend geworden door korte video’s te plaatsen op TikTok. Zo heeft ze meer dan 650.000 volgers op dat platform, maar ook op Instagram is ze erg populair. De 20-jarige socialemediaster heeft daarnaast ook nog een eigen realiyreeks op VTM gekregen samen met haar vriend Gerben Tuerlinckx.

Op haar Instagrampagina laat ze zich geregeld van haar beste kant zien, maar nu deelt Steffi wel twee erg gewaagde kiekjes. We krijgen haar te zien op het strand in een felgroene bikini en de TikTokster laat zo wel erg diep in haar boezem kijken. “Na de gezellige kerst overschakelen naar de gezellige zomer? Bedankt”, schrijf ze erbij.

Haar volgers reageren alvast laaiend enthousiast, want zij vinden dat Steffi er alweer fantastisch uitziet. “Knap”, “Mooie foto van je”, “Jij bent prachtig in bikini”, “Allermooiste”, “Knappe foto’s”, “Wow”, “Beautiful”, en “Jij bent echt prachtig, Steffi”, klinkt het onder meer in de commentaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Steffi Mercie (@steffi_mercie)

TAGS  I  Steffi Mercie