-->

Heeft André Hazes zich opnieuw verloofd? "Je hebt een ring gekregen!"

Heeft André Hazes zich opnieuw verloofd?
Donderdag 29 December 2022 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het liefdesleven van André Hazes is ingewikkeld, maar nu doet zijn ex-verloofde Monique Westenberg er nog een schepje bovenop. Verschillende fans vragen zich af of de Nederlandse zanger de moeder van zijn zoontje opnieuw ten huwelijk heeft gevraagd.

André Hazes en Monique Westenberg hebben al enkele tumultueuze jaren achter de rug. In 2020 vroeg hij haar ten huwelijk, maar een paar maanden later brak hij al met haar voor een nieuwe vlam. Echter lijken de Nederlandse zanger en de moeder van zijn zoontje het opnieuw goed met elkaar te kunnen vinden.

Zo hebben verschillende juicekanalen al gemeld dat de twee opnieuw samen zouden wonen met hun zoontje Dré én ze verschijnen met hun drietjes ook geregeld in het openbaar. Bovendien hebben André en Monique ook samen kerst gevierd, waardoor velen ervan uitgaan dat ze opnieuw een relatie hebben. Verschillende volgers van Monique denken nu zelfs dat ze zich verloofd hebben.

Monique deelt op Instagram namelijk een filmpje waarin ze toont welke outfit ze zal aantrekken voor haar verjaardagsbrunch met haar vriendinnen. Niet haar outfit trekt alle aandacht, maar wel de ring om haar vinger. “Weer een aanzoek van André?”, “Heb je je verlovingsring om?”, “Weer trouwring?”, “Hartstikke mooi, maar volgens mij gaat het om de ring om je vinger? Of zie ik nu dingen die er niet zijn?” en “Als ze maar gelukkig is”, reageren haar volgers onder meer in de comments.

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg