Sieg De Doncker deelt prachtige beelden van vriendin Maureen en dochtertje Nelle Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sieg De Doncker deelt prachtige beelden van vriendin Maureen en dochtertje Nelle

Sieg De Doncker deelt prachtige beelden van vriendin Maureen en dochtertje Nelle

Sieg De Doncker pronkt opnieuw met zijn gezinnetje op Instagram. Hij deelt alweer een schattig kiekje van hun drietjes en daar krijgt hij al snel heel wat reacties op.

Sieg De Doncker is vooral bekend geworden door zijn rol als Koen in ‘Familie’. De slechterik in de soap is in het echte leven een echte familiemens. Zo deelt hij maar al te graag leuke beelden van zijn vriendin Maureen Vanherberghen en hun dochtertje Nelle. Dat doet hij nu opnieuw.

“Fijne feesten iedereen!”, klinkt het op zijn Instagrampagina. Sieg post een knappe selfie waarop hij samen met Maureen en Nelle in de sneeuw poseert. “Wij wensen iedereen een fantastisch 2023! Dat al jullie wensen mogen uitkomen”, schrijft hij. In de commentaren wensen zijn fans hem en zijn gezin hetzelfde toe.

Bovendien hebben zij ook nog wat te zeggen over het nieuwe kiekje. “Prachtige foto”, “Leuk gezinnetje”, “Zo mooi”, “Schone foto, kan zo op een kerstkaart”, “Prachtig gezin”, “Zo’n schattige foto” en “Mooie familiefoto”, klinkt het meermaals in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws