Jani Kazaltzis heeft opnieuw de liefde gevonden: "Ik ben van 't straat" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jani Kazaltzis heeft opnieuw de liefde gevonden: "Ik ben van 't straat"

Jani Kazaltzis heeft opnieuw de liefde gevonden: "Ik ben van 't straat"

Het jaar kan niet beter eindigen voor Jani Kazaltzis. De stylist heeft een nieuwe vriend en iedereen mag het geweten hebben. Hij maakte het heuglijke nieuws gisteren zelf bekend in ‘Vrede op aarde’ op Eén.

Gisterenavond was Jani Kazaltzis te gast in ‘Vrede op aarde’. Wanneer presentator Sven de Leijer polst naar het hoogtepunt van zijn jaar, kan Jani zijn glimlach maar moeilijk wegsteken. “Mijn hoogtepunt ... Ik ben van ‘t straat", zegt het tv-gezicht smoorverliefd. “Dus stop maar met dm’en allemaal”, lacht hij.

Jani’s nieuwe vriend is geen bekende. “Hij werkt niet voor televisie en hij werkt niet in de sector, want ik weet hoe fucked up die mensen zijn", grapt de stylist. “Hij werkt voor een farmaceutisch bedrijf.” Over zijn nieuwe vlam praten, doet Jani duidelijk blozen. “Amai, ik word zenuwachtig. Ik ben precies 16 jaar. Ja, ik heb een vriendje”, klinkt het.

Twee jaar geleden maakte Jani nog bekend dat hij en z’n vriend na twaalf jaar uit elkaar gingen. Omdat de twee niet genoeg tijd voor elkaar vonden, met de gevolgen van dien, vertelde hij later in het tv-programma ‘Kat zonder grenzen’.

Populair

Laatste nieuws