-->

Actrice neemt plots afscheid van 'Familie': "Wat een intens avontuur"

Actrice neemt plots afscheid van 'Familie':
Donderdag 29 December 2022 - 10:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Spanning en drama staan deze week weer centraal in ‘Familie’. Zeker nu de soap stilaan afstevent op haar spannende midseasonfinale. Maar ook nu vinden al enkele ingrijpende gebeurtenissen plaats. Een emotioneel afscheid bijvoorbeeld.

Fans van ‘Familie’ zagen het waarschijnlijk al een tijdje aankomen: Melissa Hendrikx, die in mei nog haar intrede deed, zal in de toekomst niet meer in de reeks te zien zijn. Haar personage Sterre biechtte eergisteren aan Jelle (Maarten Cop) op dat ze gelogen heeft over haar zwangerschap. Hij zette haar meteen aan de deur en daarmee verdwijnt Sterre definitief uit de soap.

Melissa speelde mee in seizoen 31 en 32 van ‘Familie’. “Sterre… Wat was ze een intens personage om te spelen, maar wat heb ik haar graag gespeeld”, begint de actrice haar emotionele afscheidsbericht op Instagram. “Dit was mijn eerste echte acteerervaring en heb echt super veel mogen bijleren en intens veel mooie scènes mogen vertolken.”

“En dat met allemaal lieve en mooie mensen om mij heen. Ik ben écht enorm dankbaar”, moet Melissa van het hart. Ze wil het hele team en enkele acteurs in het bijzonder bedanken. “Iedereen van de crew en cast, merci merci merci aan ieder van jullie.” And last but not least: alle trouwe kijkers. “Ook bedankt voor jullie lieve reacties en complimentjes”, aldus de ex-‘Familie’-actrice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Melissa Hendrikx (@hendrikxmelissa)

TAGS  I  Melissa Hendrikx  I  Maarten Cop  I  Familie