-->

Melissa Hendrikx (Sterre) lucht hart over collega-acteurs na exit in 'Familie'

Melissa Hendrikx (Sterre) lucht hart over collega-acteurs na exit in 'Familie'
Vrijdag 30 December 2022 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De trouwe ‘Familie’-kijker moest deze week opnieuw afscheid nemen van een vertrouwd gezicht. Melissa Hendrikx, die al twee seizoenen de rol van Sterre vertolkt, is definitief uit de reeks vertrokken.

Melissa Hendrikx maakte in mei nog haar intrede in als Sterre, maar verdwijnt nu al uit de reeks. Voor de ‘Familie’-fans kwam het niet als de allergrootste verrassing. Het personage heeft de boel de laatste tijd serieus op stelten gezet. Nu het eindelijk uitgekomen is dat ze haar zwangerschap in scène heeft gezet, wil haar vriend Jelle (Maarten Cop) niets meer met haar te maken hebben. Einde verhaal dus voor Sterre.

“Ik heb echt super veel mogen bijleren en intens veel mooie scènes mogen vertolken”, schrijft Melissa emotioneel op Instagram. “En dat met allemaal lieve en mooie mensen om mij heen. Ik ben écht enorm dankbaar.” Daarom wil ze twee mensen in het bijzonder in de bloemetjes zetten: Maarten Cop (Jelle) en Charlotte Sieben (Louise).

“Bedankt, Maarten, voor de geweldige acteur die jij bent, waardoor ik mijn scènes zo kon spelen”, begint ze haar lofrede. “Maar ook om mij op mijn gemak te doen voelen tijdens de opnames en voor de leuke sfeer op set door je slechte humor”, lacht Melissa. “En Charlotte, bedankt voor het prachtige, getalenteerde mens dat je bent, om mijn set-meter te zijn en er altijd voor mij te zijn, zowel voor als achter de schermen”, moet de actrice van het hart.

Veel liefde

En of Melissa’s collega’s haar zullen missen. “Oooh, ook veel liefde voor jou”, wil Charlotte Sieben meteen kwijt. “Ja hoor, goed gedaan!”, reageert Yanni Bourguignon (Cédric). “HEEL VEEL LIEFDE”, schrijft ook Belinda Voorspoels (Samira).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Melissa Hendrikx (@hendrikxmelissa)

TAGS  I  Melissa Hendrikx  I  Maarten Cop  I  Familie  I  Charlotte Sieben