Verdwijnt na Paulien ook dit oerpersonage uit 'Thuis'?: "Verhaal is uitverteld" TV en Radio
TV en Radio

Verdwijnt na Paulien ook dit oerpersonage uit 'Thuis'?: "Verhaal is uitverteld"

Verdwijnt na Paulien ook dit oerpersonage uit 'Thuis'?: "Verhaal is uitverteld"

Thuis’ blijft de kijker verrassen. Twee weken geleden moesten de fans totaal onverwacht afscheid nemen van Paulien (Tina Maerevoet). Zij kwam om het leven na een ongelukkige val door een glazen tafel in de ecaperoom van Boowie. Maar de trouwe kijkers vrezen nu dat er opnieuw een afscheid van een vast personage zit aan te komen.

In januari 2021, bijna twee jaar geleden dus, deed Nora Amrani (Amara Reta) haar intrede in ‘Thuis’. Maar alles wijst erop dat de dokteres straks uit de soap verdwijnt. Ze kreeg een unieke jobaanbieding in Zwitserland en de kijkers zijn er steevast van overtuigd dat ze die kans met beide handen zal grijpen. Maar wat betekent dat voor Waldek (Bart Van Avermaet) met wie Nora een relatie heeft in de soap?

Waldek maakt al bijna 22 jaar deel uit van ‘Thuis’ en volgens vele fans zal het daar ook bij blijven. “Waldek zal wel meegaan met Nora naar Zwitserland”, “Hij voelt zich overbodig in de wijnbar, dus hij vertrekt” en “Iedereen laat hem toch in de steek, dus waarom zou hij nog blijven?”, voorspellen ze in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’. “Zijn verhaal is toch al lang uitverteld”, denkt iemand er zelfs over.

Toch is niet iedereen dezelfde mening toegedaan. Volgens de meesten zal Nora vertrekken en Waldek juist moederziel alleen achterblijven. “Eerst Rosa kwijt, nu Nora”, “Viv is ook al vertrokken”, “Straks heeft hij niemand meer” en “De gevolgen van zijn verkeerde keuzes”, speculeren de fans. Zij zien dus eerder de verhaallijn van een eenzame Waldek voor zich.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws