Is Camille Dhont nieuwe coach in 'The Voice Kids'?: Zangeres verklapt zelf meer TV en Radio
TV en Radio

Is Camille Dhont nieuwe coach in 'The Voice Kids'?: Zangeres verklapt zelf meer

Is Camille Dhont nieuwe coach in 'The Voice Kids'?: Zangeres verklapt zelf meer

Binnenkort zullen we Camille Dhont een pak vaker zien op VTM. Een paar maanden geleden raakte bekend dat de 21-jarige zangeres haar eigen muzikale telenovelle krijgt op de zender. Maar ook ‘The Voice Kids’ keert terug. Wie de coaches zullen zijn, is nog niet bekend. Bestaat de kans dat Camille straks in zo’n rode stoel zit?

2022 was in iedereen geval hét jaar van Camille Dhont. De ene mijlpaal volgde op de andere. Lotto Arena’s gevuld, honderden concerten gegeven, een plaat uitgebracht, kleren ontworpen… Er is maar weinig dat ze dit jaar niet heeft gedaan. Maar wat heeft de toekomst nog meer voor haar in petto? Coach zijn in ‘The Voice Kids’ misschien?

De zangeres heeft alleszins een verleden met de zangwedstrijd. Camille heeft namelijk ooit zelf auditie gedaan voor ‘The Voice Kids’. Helaas draaide toen geen enkele stoel voor haar. "Dat was echt heel vernederend", vertelde de zangeres maandagavond in ‘Het huis’. "Iedereen kijkt naar jou en als ze dan niet omdraaien, denk je: ‘Oh my God, waar is de verdwijnknop? Ik wil door de grond zakken en er nooit meer uit komen.’”

Bovendien kreeg ze nooit feedback van de coaches. Het was gewoon nee en door naar de volgende. "Ik dacht: ‘Hallo, ik sta hier. Dit is mijn droom’”, zei Camille nog steeds even verbaasd. "Door niet te drukken op een knop kunnen jullie heel mijn droom verpesten. Daarom wil ik ook zo ver mogelijk wegblijven van een jury. Omdat ik zelf weet hoe het is om daar te staan." En het ziet ernaar uit dat Camille in de nabije toekomst niet van mening zal veranderen.

Populair

Laatste nieuws