-->

Ann Van den Broeck erg geschrokken na commentaar op getuigenis over borstkanker

Ann Van den Broeck erg geschrokken na commentaar op getuigenis over borstkanker
Vrijdag 30 December 2022 - 08:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Net voor Kerstmis deelde Ann Van den Broeck, die sinds augustus streed tegen borstkanker, het fantastische nieuws dat er geen zieke cel meer te bespeuren is in haar lichaam. De musicalactirce had zich geen betere afsluiter van dit verschrikkelijke jaar kunnen wensen.

“Goed-nieuws-dag! Complete pathologische respons. Het beste scenario dat er kon liggen. I killed the motherfucker”, liet Ann vorige week weten op Instagram. In augustus werd nog borstkanker bij haar vastgesteld. Toen had ze al enkele zware chemokuren achter de rug. Sindsdien konden we haar toestand op de voet volgen, aangezien de actrice op haar socials openhartig over haar strijd getuigde.

Moedig, vond iedereen. Keer op keer werd ze overladen met steunbetuigingen en lieve, aanmoedigende woorden. “Dat was een bad van liefde waar ik tot vandaag energie uit kan putten. De vele reacties sindsdien doen me deugd”, vertelt Ann in Het Nieuwsblad. "Slechts één iemand schreef: 'Allemaal goed en wel. Ik leef met je mee. Maar waarom deel je je medisch dossier met wildvreemden?’”, vervolgt ze.

Een reactie die Ann niet meteen had verwacht, maar waar ze wel meteen een duidelijk antwoord op klaar heeft. “Waarom? Omdat ik intussen berichten kreeg van vrouwen die zich door bijvoorbeeld mijn passage in 'De Tafel van Vier' lieten controleren, te weten kwamen dat ook zij borstkanker hebben, en nu in behandeling zijn”, legt de actrice uit. “Dat vind ik wel een goede reden om niet rustig in een hoekje te zwijgen over wat ik meemaak”, besluit ze.

TAGS  I  Ann Van den Broeck