-->

"Zo'n schatje": zoontje van Romina en Jan uit 'Boer zkt Vrouw' verovert harten

Donderdag 29 December 2022 - 22:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Een maand geleden zond Romina Paret uit ‘Boer zkt Vrouw’ fantastisch nieuws de wereld in. Zij en boer Jan zijn trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen. Ze kregen een zoontje, Dré. Opnieuw verovert de kersverse mama al haar volgers met een schattig kiekje van de kleine spruit.

Romina en Jan, die elkaar vier jaar geleden vonden in ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’, bezegelden hun liefde ondertussen met een zoontje. In november mochten ze de kleine Dré in hun armen sluiten.

Intussen heeft Romina haar volgers al vaker rijkelijk getrakteerd op enkele hartverwarmende foto’s van hun zoontje. Opnieuw zendt ze nu een kiekje van de kleine spruit de wereld in. En met zijn uiterst schattige lachje weet Dré nu al iedereen volledig in te palmen.

Iedereen reageert in de wolken. “Wat een mooie lach heeft hij”, “Zo’n schatje”, “Ik smelt”, “Wat een prachtige baby”, “Happy face”, “Klein patatje”, “Wat een cutie” en “Zo lief”, luidt het in de opmerkingen. Maar ook ‘Boer zkt Vrouw’-presentatrice Dina Tersago is helemaal vertederd. “Zie hem lachen”, schrijft ze vol verwondering.

TAGS  I  Romina Paret  I  Boer zkt Vrouw  I  Dina Tersago