Jani Kazaltzis is opnieuw smoorverliefd: dit is zijn kersverse vriend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jani Kazaltzis is opnieuw smoorverliefd: dit is zijn kersverse vriend

Jani Kazaltzis is opnieuw smoorverliefd: dit is zijn kersverse vriend

2022 kan niet beter eindigen voor Jani Kazaltzis. De stylist heeft opnieuw de liefde gevonden en iedereen mag het geweten hebben. Hij maakte het heuglijke nieuws zelf bekend in ‘Vrede op aarde’ op Eén.

“Mijn hoogtepunt ... Ik ben van ‘t straat", zei het tv-gezicht woesndagavond smoorverliefd. Wie zijn vriend is, vertelde hij nog niet. We wisten alleen dat het geen bekend gezicht was. “Hij werkt niet voor televisie en hij werkt niet in de sector, want ik weet hoe fucked up die mensen zijn", grapte Jani. “Hij werkt voor een farmaceutisch bedrijf. Amai, ik word zenuwachtig. Ik ben precies 16 jaar. Ja, ik heb een vriendje.”

Nu blijkt het te gaan om Jens Fissers, een 33-jarige Antwerpse influencer. Toch geen complete onbekende. Wie de nieuwe vriend van Jani al een tijdje volgde, had wellicht al een vermoeden dat de twee samen waren. Zo dook Qozmo, de hond van Jani, al meermaals op op foto’s van Jens én kunnen zijn 22.000 volgers zelfs vakantiekiekjes van de twee heren terugvinden. Ze trokken samen al naar Griekenland en Mexico.

Twee jaar geleden maakte Jani nog bekend dat hij en z’n vriend na twaalf jaar uit elkaar waren. Omdat de twee niet genoeg tijd voor elkaar vonden, met de gevolgen van dien, vertelde hij toen in het tv-programma ‘Kat zonder grenzen’.

Jens en Qozmo, Bron: Instagram

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws