Jean-Marie Pfaff moet maand na overlijden van broer alweer afscheid nemen: "RIP" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jean-Marie Pfaff moet maand na overlijden van broer alweer afscheid nemen: "RIP"

Jean-Marie Pfaff moet maand na overlijden van broer alweer afscheid nemen: "RIP"

Eind november moest de familie Pfaff afscheid nemen van Jean-Maries broer Antoon. Hij overleed plots op 70-jarige leeftijd en nu krijgt Jean-Marie alweer erg triest nieuws te horen.

Een maand geleden werd de familie Pfaff opgeschrikt door een tragisch overlijden. “Met groot verdriet maak ik het verlies bekend van mijn broer Antoon ‘Toon Pfaff”, schreef Jean-Marie Pfaff toen op zijn Instagrampagina. “Hij speelt nu op het voetbalveld in de hemel. Rust zacht, Toon”, klonk het.

Een paar weken later slaat het noodlot opnieuw toe voor Jean-Marie. Hij moet namelijk afscheid nemen van Pelé. De Braziliaanse voetballegende was al een tijdje ziek en hij stierf op 82-jarige leeftijd aan darmkanker. “Rust in vrede Pelé, mijn oprechte deelneming aan de familie”, aldus Jean-Marie. Hij deelt ook meteen enkele foto’s samen met de voetbalheld.

“Bedankt voor je vriendschap. Bedankt dat je ons hebt laten genieten van je talent en je liefde voor het spel. Je bracht vreugde in de wereld”, sluit hij af. Ook de volgers van Jean-Marie zijn erg aangedaan. “Weer een voetballegende overleden”, “Rust zacht”, “Veel sterkte” en “Een van de grootste voetballers”, klinkt het. Ook kleindochter Shania Gooris wil haar opa een hart onder de riem steken. Zij plaatst enkele hartjes in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws