-->

Julie Van den Steen laat weten hoe het echt met haar gaat na verlies van kindje

Julie Van den Steen laat weten hoe het echt met haar gaat na verlies van kindje
Zaterdag 31 December 2022 - 08:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Julie Van den Steen maakte onlangs bekend dat ze afgelopen zomer een miskraam heeft gehad. Na een moedige getuigenis kon de presentatrice op steun uit alle hoeken rekenen. Maar hoe gaat het nu echt met haar?

In een aangrijpend bericht op Instagram liet Julie eind november weten dat ze in juli een miskraam heeft gehad. Het VTM-gezicht was 12 weken zwanger toen het hartje van haar kindje helaas stopte met kloppen. “Mijn wereld stond stil en ik voelde helemaal niets meer. Al mijn dromen en verwachtingen weg omdat er plots geen hartslag meer te horen was bij de echo”, schreef de ‘Even goeie vrienden’-presentatrice op Instagram.

Julie kreeg met dit zware verlies een enorme klap te verwerken. “Dat was behoorlijk traumatisch. Dat is het nog altijd als ik heel eerlijk ben”, bedacht ze zich toen. Gelukkig lijkt het intussen al een pak beter te gaan met haar. Dat verklappen enkele stralende Instagramfoto’s van de presentatrice. “Happy”, laat ze weten onder de kiekjes.

“Ik zie het”, merkt iemand op. Ook haar volgers kunnen er duidelijk niet naast kijken: Julie ziet er - zoals ze ook schrijft - weer veel gelukkiger uit. “Je straalt, Julie”, “Ge ziet er keischoon uit”, “Een streling voor het oog”, “Rolmodel” en “Je ziet er stralend uit”, klinkt het in de reacties. “Inderdaad, je straalt. Ik wens je het allerbeste voor 2023”, wil iemand nog kwijt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julie Van den Steen (@julievandensteen)

 

TAGS  I  Julie Van den Steen