Gordon ondergaat ingrijpende transformatie: "Jij zit ook vol verrassingen!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Gordon ondergaat ingrijpende transformatie: "Jij zit ook vol verrassingen!"

Gordon ondergaat ingrijpende transformatie: "Jij zit ook vol verrassingen!"

Gordon zal het nieuwe jaar ingaan met een nieuwe look. Het Nederlandse tv-gezicht is bijna onherkenbaar op enkele plaatjes die hij op zijn Instagrampagina deelt.

Gordon heeft groot nieuws te melden op sociale media. Hij heeft namelijk een nieuwe coupe en dat mag iedereen weten. “Happy new hair! Gelukkig nieuw haar allemaal!”, begint hij enthousiast. “Bijna het einde van dit klotejaar en aangezien ik al een nieuwe body heb van min 23 kilo dacht ik: ‘Laat ik m’n haar dan ook maar een beurt geven’”, schrijft hij.

Een nieuwe start in 2023, dat is nodig voor Gordon. Hij heeft het de laatste maanden erg moeilijk gehad en dat wil hij nu achter zich laten. “Fris en fruitig een nieuw begin maken van dit 55ste levensjaar”, klinkt het optimistisch. “Ik begin met een wereldreis en dan we wel veer verder”, verklapt hij nog.

Zijn nieuwe look lokt al snel heel wat reacties uit. “Krijg je wel weer terug krulletjes of wordt het nu stijl haar? Benieuwd!”, “Word je nog knapper!”, “Een geweldig jaar met een volle krullebol” en “Succes, krullebol in spé”, reageren zijn volgers onder meer. “Vluchtje met Turkish Hairlines! Love it!” en “Prettige haarwisseling”, grappen ze ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws