2022 eindigt in mineur voor zangeres Lindsay: "Oudejaarsavond valt in het water" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

2022 eindigt in mineur voor zangeres Lindsay: "Oudejaarsavond valt in het water"

2022 eindigt in mineur voor zangeres Lindsay: "Oudejaarsavond valt in het water"

Het aftellen naar het nieuwe jaar kan nu wel gaan beginnen. Over een paar uur nemen we in alle schoonheid definitief afscheid van 2022. Voor zangeres Lindsay en haar gezin eindigt het jaar helaas in mineur.

Dat Lindsay en haar broer Christoff enorm veel belang hechten aan de feestdagen, werd wel duidelijk in ‘Mijn beste kerst ooit’ op VTM. De zanger heeft zijn traditionele kerstshow voor zijn fans op kerstavond dan wel voorgoed vaarwel gezegd, sommige tradities blijven overeind.

Kerstmis staat voor Lindsay en Christoff gelijk aan een uitgebreid diner met een hele hoop vrienden en familie. Lekker gezellig thuis, nooit in zonnigere oorden zoals sommigen het wel verkiezen. "Een kerstboom op een zonovergoten strand? Ik raak er maar niet aan gewend", denkt Christoff erover in Het Laatste Nieuws. Na nieuwjaar vertrekt de zanger wel naar Spanje.

Net zoals vele andere BV’s - denk maar aan Lize Feryn en Aster Nzeyimana, Eline De Munck of Saartje Vandendriessche - brengt zijn zus Lindsay de eindejaarsperiode door in het buitenland met haar gezin. "Op 31 december vertrekken Kris en ik naar Estepona", zegt de zangeres. "We landen rond 22.30 uur, dus oudejaarsavond valt grotendeels in het water. Maar so what als je op 1 januari met je voeten in het zand zit terwijl de zon schijnt." Mooie vooruitzichten dus voor de familie De Bolle.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws