Mathias Vergels neemt besluit over toekomst bij 'Thuis': "Merci voor alles" TV en Radio
TV en Radio

Mathias Vergels neemt besluit over toekomst bij 'Thuis': "Merci voor alles"

Mathias Vergels neemt besluit over toekomst bij 'Thuis': "Merci voor alles"

Actrice Tina Maerevoet heeft ‘Thuis’ na 15 jaar onverwacht verlaten. Haar personage Paulien stierf na een tragisch ongeluk. Het zijn dus zware dagen voor tv-broer Lowie Bomans in de soap, maar ook voor acteur Mathias Vergels op de set. De dood van Paulien leverde heel wat emotionele scènes op.

Drie weken geleden zorgde ‘Thuis’ voor een shock van jewelste toen Paulien om het leven kwam na een ongelukkige val in de escaperoom van Lowie en Bob. Lowie zou Lowie niet zijn als de nodige impulsieve woedeuitbarsting daar niet op zou volgen. Dit keer moest zijn escaperoom eraan geloven. Lowie vernietigde de hele boel.

Op Instagram deelt Mathias enkele behind the scenes beelden van dat moment. “Dat ik hem nog altijd graag speel”, wil de acteur kwijt over zijn personage. “Zijn uitspattingen, impulsieve karakter en onbedwingbare emoties, ik kan nog altijd mijn ei kwijt in dit personage. Merci aan iedereen om mij al meer dan 10 jaar te begeleiden en te laten groeien. Ik zie jullie allemaal graag.”

Een afscheid van Lowie is dus nog niet voor de nabije toekomst. Wel neemt de acteur in zijn mooie bericht afscheid van de openbare omroep. Door besparingen verhuist ‘Thuis’ in januari namelijk naar het externe productiehuis Eyeworks. “Bye bye, VRT. Hallo, Eyeworks”, rondt Mathias zijn boodschap af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws