Na afscheid van K3 komt Diede tot pijnlijk besef: "Een enorme teleurstelling" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na afscheid van K3 komt Diede tot pijnlijk besef: "Een enorme teleurstelling"

Na afscheid van K3 komt Diede tot pijnlijk besef: "Een enorme teleurstelling"

Vorig jaar viel Diede van den Heuvels grootste droom in duigen toen ze afviel in de finale van ‘K2 zoekt K3’, dit jaar werd hij toch even werkelijkheid toen de Nederlandse door Studio 100 opgebeld werd met de vraag om Hanne Verbruggen te vervangen. Maar nu krijgt Diede opnieuw een bittere pil te slikken.

De afgelopen twee maanden nam de Nederlandse Diede het plekje van Hanne in en mocht ze naast Marthe en Julia schitteren op het podium tijdens de K3-tour in Nederland. Dinsdag vonden de laatste ‘Kom Erbij!’-shows plaats in Breda en moet Diede nu definitief een streep zetten onder haar K3-verhaal.

"Het was toch even moeilijk, omdat het de laatste show was", geeft de zangeres toe aan de Nederlandse Omroep Brabant. Marthe en Julia hebben haar na afloop natuurlijk stevig in de bloemetjes gezet. “Ze hebben echt superlieve dingen gezegd, dat niemand anders het had kunnen doen en dat ze heel blij met me waren. Dat is wel heel speciaal en heel mooi om te horen.” Maar des te pijnlijker het afscheid was voor Diede.

Toen Julia vorig jaar het nieuwe K3’tje werd, had ze er al snel vrede mee. "Toen had ik iets van: het moet zo zijn, het is prima. Julia past perfect bij K3, het is goed zo”, klinkt het. “Maar nu heb ik natuurlijk echt geproefd van het K3 zijn, dus het is nu natuurlijk wel een grotere teleurstelling dan toen.” Maar Diede bekijkt het positief. “Ik geloof wel dat er nieuwe deuren zullen openen en er meer leuke dingen aankomen. Ik heb het mogen meemaken en dat is het bijzonderste”, aldus het interim-K3’tje.

Populair

Laatste nieuws