Na geboorte van zoontje krijgt Mathias Coppens opnieuw prachtig nieuws te horen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na geboorte van zoontje krijgt Mathias Coppens opnieuw prachtig nieuws te horen

Na geboorte van zoontje krijgt Mathias Coppens opnieuw prachtig nieuws te horen

Het kerstgeluk kon dit jaar niet op voor Mathias Coppens en Linn Trappeniers. Op 19 december mocht het koppeltje hun eerste kindje samen verwelkomen: hun zoontje Gust. En de kersverse papa kan het nieuwe jaar ook meteen goed inzetten. Mathias krijgt opnieuw fantastisch nieuws te horen.

“Hier ben ik dan”, liet Mathias Coppens vorige week weten op Instagram. Daarbij deelde de presentator twee schattige kiekjes van zijn pasgeboren zoontje. Gust is al het derde kindje van de fiere papa. Mathias had al een zoon Marcel (13) en een dochter Lowis (11) uit zijn vorige huwelijk. Het leven lacht Mathias toe, want ook op werkvlak zit alles mee. 'Code van Coppens', zijn programma met zijn broer Staf was populairder dan ooit.

De redactie van Het Laatste Nieuws heeft niets dan lovende woorden en bekroont het zelfs tot één van de beste programma’s van 2022. 'Code van Coppens' heeft namelijk een flinke upgrade gekregen. De broers hebben duidelijk in hun programma geïnvesteerd. “Betere kamers, geweldige thema's, goede koppels die met zich willen laten sollen”, vindt de krant. Zonder enige twijfel het “beste gepimpte format van het jaar”.

“De ongedwongen, ongegeneerde manier waarop Staf en Mathias lachen met de ongewilde miserie van hun gasten in de verschillende folterkamers is de kers op de taart”, gaat Het Laatste Nieuws verder. “Ze waren zelf jarenlang onderwerp van hun eigen proeven, nu laten ze anderen een beetje afzien. Voor ons de allerfijnste manier om het weekend met een lach af te ronden”, aldus de krant. Mooie woorden voor de gebroeders Coppens dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws