Familie Planckaert moeten opnieuw afrekenen met bikkelharde commentaar TV en Radio
TV en Radio

Familie Planckaert moeten opnieuw afrekenen met bikkelharde commentaar

Familie Planckaert moeten opnieuw afrekenen met bikkelharde commentaar

De familie Planckaert is ontzettend populair. Met ‘Château Planckaert’ weet de familie wekelijks ruim een miljoen kijkers naar het scherm te lokken. Maar zo bekend zijn, dat brengt ook zo zijn nadelen met zich mee.

Zo worden de Planckaerts wel vaker door het slijk gehaald op sociale media. Verwijten van alle kanten: dat ze te veel verdienen en zogezegd ‘morsen met belastinggeld’. “Dat er links en rechts nog een Planckaertje wat euro's wil bijverdienen begrijpen we best. Dat dat met belastingsgeld moet verstaan, veel minder”, doet Het Laatste Nieuws er een schepje bovenop.

Maar waar ze bij de krant nog enigszins positief waren over ‘Château Planckaert’, zijn ze dat over Junior Planckaerts datingprogramma allesbehalve. “Laat staan dat Vlaanderen wilde en moest zien hoe Junior onhandig en stuntelend op zoek ging naar een partner. Erg voor Junior, nog veel erger voor de bonte stoet gegadigden die vroegtijdig werden weggestuurd. Pijnlijk en compleet overbodig”, spaart Het Laatste Nieuws hen niet. “Al wensen we ‘gelukkige' Pauline een lang en gelukkig liefdesleven toe.”

“Goede, inventieve en fijne commercanten. Dat zijn alle leden van de bijzonder grote familie Planckaert bij uitstek”, besluit de krant. Maar op een plaatsje in de HLN-lijst van de beste tv-programma’s uit 2022 moet de familie Planckaert niet rekenen.

Populair

Laatste nieuws