"Zo mooi zwanger": Qmusic-dj Jolien Roets doet harten smelten met bolle babybuik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo mooi zwanger": Qmusic-dj Jolien Roets doet harten smelten met bolle babybuik

"Zo mooi zwanger": Qmusic-dj Jolien Roets doet harten smelten met bolle babybuik

Precies twee maanden geleden kondigden Jolien Roets en haar vriend Hakim Chatar aan dat ze voor de tweede keer mama en papa worden. De twee hebben al een zoontje, Idris Mehdi, samen en mogen in 2023 een dochtertje verwelkomen.

Op Instagram deelt de radio-dj haar hoogtepunten van het afgelopen jaar. Deel vier: alle mooie momenten met haar gezinnetje. Nu nog met zijn drietjes, binnenkort met zijn viertjes. “Part 4: baby girl Chatar”, schrijft Jolien op haar profiel. “Van twee mensen met een kind, naar een fullblown gezin. Een beetje sneller dan gepland, maar hoe gaan die dingen, hé.”

“De eerste foto was onze eerste reactie, hij (Hakim, red.) ontroerd blij, ik eerder in lichte paniek”, geeft de Qmusic-dj toe. “Maar ondertussen kan ik ook niet meer wachten om dat klein beweeglijk monster dat me ‘s nachts wakker houdt te leren kennen. See you soon, baby girl.”

Enkele prachtige foto’s van haar bolle babybuikje konden natuurlijk niet in het jaaroverzicht ontbreken. En die vallen bij iedereen enorm in de smaak. “Prachtig”, “Gorgeous”, “Ik wil elke foto liken”, “Mooie mama” en “Wat een schoon buikje”, willen Joliens volgers kwijt. “Zo mooi zwanger”, merkt Liese Luwel uit ‘Big Brother’ op. “Zalig, trouwens kort op elkaar heeft veel voordelen voor de kleintjes”, stelt Nuria Gilizintinova uit ‘Blind Getrouwd’ haar gerust.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws