Van Avermaet: "Voor mij is hij de topfavoriet in Parijs-Roubaix" Sport
Sport

Van Avermaet: "Voor mij is hij de topfavoriet in Parijs-Roubaix"

Van Avermaet: "Voor mij is hij de topfavoriet in Parijs-Roubaix"

Greg Van Avermaet voelt zich uitstekend in de aanloop naar Parijs-Roubaix. Toch roept hij zichzelf niet uit tot favoriet.

"Voor mij is dat Wout van Aert. Hij is in conditie en deze kasseienkoers ligt hem beter dan de Ronde van Vlaanderen. En dan zijn er nog Sagan en Naesen die een goede indruk nalaten. Zelf ben ik gezond nerveus. Ik voel dat ik het niveau haal waarmee ik kan winnen", vertelt Van Avermaet in Het Nieuwsblad.

"Ik ben een van de favorieten, maar om toe te slaan, moet alles perfect lopen. Voor hetzelfde geld win ik Parijs-Roubaix noch de Amstel Gold Race, maar dan heb ik mezelf niets te verwijten. Ik heb niet het gevoel dat ik fouten maakte. En ik wil ook mijn team niet afvallen."

"Bekijk de Ronde van Vlaanderen nog maar eens. Ik verloor geen enkele wedstrijd door mijn ploeg. Soms kon het beter, maar zondag waren er uitgezonderd Deceuninck-Quick Step weinig kopmannen die in de groep achter Bettiol nog pionnetjes hadden. Voor de Hel hebben we een aantal grote jongens. Ik ben dus nog beter omringd.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws