Om van te smelten: Mathias Coppens pronkt met pasgeboren zoontje in zijn armen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Om van te smelten: Mathias Coppens pronkt met pasgeboren zoontje in zijn armen

Om van te smelten: Mathias Coppens pronkt met pasgeboren zoontje in zijn armen

Mathias Coppens gaat een prachtig jaar tegemoet. Net voor kerst mochten de presentator en zijn vriendin Linn Trappeniers hun zoontje verwelkomen. Op Instagram doet de kersverse mama nu iedereens harten smelten met een prachtige foto van vader en zoon.

Op 19 december mocht het koppeltje hun eerste kindje samen verwelkomen. Ze kregen een zoontje, dat luistert naar de naam Gust. Net voor het nieuwe jaar begon, mocht Mathias voor de derde keer papa worden. “Hier ben ik dan”, schreef de presentator vorige week bij een foto van zijn pasgeboren kindje op Instagram.

Voor Mathias’ vriendin Linn is Gust haar eerste kindje. Ook zij is in de wolken met de komst van hun kleine spruit. Het jaar kon voor haar geen mooiere start kennen. “Wakker worden naast deze twee… 2023 kon niet beter beginnen”, schrijft de kersverse mama bij een foto van haar twee oogappels op Instagram. We zien Mathias in bed liggen met zijn pasgeboren zoontje liefdevol in zijn armen gesloten. “Maak er een jaar vol liefde van!”

“Mijn jongens”, voegt Linn er nog aan toe. “Wat een mooie jongens”, lijkt iedereen het erover eens. “Oooh”, “Prachtig”, “Te schattig” en “En ohlaaaa, wat lijkt je zoon op jou”, schrijven Linns volgers onder haar foto. “Zo mooi”, wil ook kersverse nonkel Staf Coppens erover kwijt.

Bron: Instagram (@linnylinja)

Om van te smelten: Mathias Coppens pronkt met pasgeboren zoontje in zijn armen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws