André Hazes hakt heel moeilijke knoop door: "Voorgoed afscheid genomen" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes hakt heel moeilijke knoop door: "Voorgoed afscheid genomen"

André Hazes hakt heel moeilijke knoop door: "Voorgoed afscheid genomen"

André Hazes laat alle negatieve energie achter in 2022. In het nieuwe jaar focust hij zich volledig op zijn comeback als zanger en daar verklapt hij nu al meer over.

André Hazes heeft het de laatste tijd niet zo gemakkelijk gehad. In zijn Videoland-documentaire vertelde hij zelf meer over zijn mentale gezondheid en alcohol- en druggebruik. Nu hij terug beter is, ziet hij 2022 als een groot cadeau. “Jaar waarin ik aan mijzelf kon werken. Mijn leven onder controle kon krijgen en dat wat ik kapot had gemaakt, kon proberen te fixen”, vertelt hij op Instagram.

Daarnaast ontdekte hij ook weer wat hem gelukkig maakt en waar hij energie van krijgt: muziek. “Een paar weken geleden zat ik bij mijn manager thuis en hij zei dat hij liedjes opgestuurd had gekregen”, aldus André. De zanger beluisterde de nummers en nam toen direct contact op met de makers. “Meteen heb ik hun opgebeld of ze willen meewerken aan mijn terugkomst”, verklapt hij.

“Eergisteren is de eerste dag van de rest van mijn nieuwe leven begonnen”, zegt hij trots. De afgelopen twee dagen heeft hij zich opgesloten in de studio en heeft hij gewerkt aan nieuwe muziek. “Ondanks de late uren en weinig slaap, voel ik me energieker en blijer dan ooit. Het vuurtje brandt weer”, besluit André.

Goed voor hem

Ook Yvonne Coldeweijer moet wat kwijt over deze boodschap van André. Ze schrijft op haar Instagramverhaal dat dat hoogstwaarschijnlijk betekent dat de zanger ook een drastisch besluit genomen heeft. “André lijkt hiermee voorgoed afscheid genomen te hebben van zijn oude liedjesschrijver en gaat voor nieuwe energie”, aldus de juicekoningin. “Goed voor hem”, besluit Yvonne.

André Hazes hakt heel moeilijke knoop door: "Voorgoed afscheid genomen"

Populair

Laatste nieuws