Actrice Janine Bischops (80) heeft triest nieuws: "Opgesprongen van de schrik" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Actrice Janine Bischops (80) heeft triest nieuws: "Opgesprongen van de schrik"

Actrice Janine Bischops (80) heeft triest nieuws: "Opgesprongen van de schrik"

Het nieuwe jaar is op een minder leuke wijze van start gegaan voor Janine Bischops. In de Antwerpse wijk Seefhoek was het in de nacht heel onrustig en de actrice was erg bang.

Janine Bischops bekomt nog steeds van een heel onrustige nieuwjaarsnacht in de Seefhoek. De actrice woont vlakbij de Veldstraat, waar jongeren de politie met straatstenen bekogelden. Ook het vuurwerk zorgde voor veel overlast. “Ik kan veel verdragen, maar hier was het toch wel heel erg. Op deze manier is oudejaarsavond toch geen feest meer”, vertelt ze aan Gazet van Antwerpen.

“De knallen waren zo luid, dat het leek alsof auto’s werden vernield”, bekent ze. “Mijn kater is overal opgesprongen van de schrik, zodat ik vreesde dat mijn mooie spulletjes zouden sneuvelen. En ik geef eerlijk toe: ik was zelf ook bang”, aldus Janine. Dat komt deels doordat het zo lang bleef duren. “Ik ben niet lang na middernacht naar bed gegaan maar kon niet zo goed slapen”, zegt ze.

“Om half twee was dat vuurwerk nog bezig en na drie uur waren er nog overal knallen te horen in de Seefhoek”, vertelt Janine gefrustreerd. “Oudejaarsavond moet natuurlijk een feest zijn, maar dit was er écht over. Het is niet goed als mensen met een bang gevoel in huis zitten”, besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws