-->

Meghan Markle zet na spraakmakende docureeks het koningshuis opnieuw op stelten

Meghan Markle zet na spraakmakende docureeks het koningshuis opnieuw op stelten
Woensdag 4 Januari 2023 - 18:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

De Netflix-docureeks ‘Harry & Meghan’ is nog maar pas uitgekomen, maar het koppel heeft alweer grote plannen. Dat verklapt een bron aan een Brits dagblad.

In ‘Harry en Meghan’ vertelden prins Harry en Meghan Markle hun kant van het verhaal. Ze praatten onder andere openhartig over de ‘Megxit’, het vertrek naar de Verenigde Staten en Harry’s familie. Binnenkort zal Harry nóg meer onthullen over het Britse koningshuis, want op 8 januari verschijnt ‘Spare’. Zijn memoires doen nu al heel wat stof opwaaien.

Toch lijkt het koppel daar niet van wakker te liggen, want ook Meghan zou nu een biografie willen uitbrengen. Een bron van Daily Mail onthult dat Meghan “volledig openhartig wil zijn over haar tijd in de koninklijke schijnwerpers”. In die memories zou ze geen blad voor de mond willen nemen. “Ik zou het verrassend vinden als Meghan haar eigen verhaal niet zou publiceren, om eerlijk te zijn”, vertelt een Hollywoodagent.

“‘Spare’ is duidelijk prins Harry’s kans om zijn kant van het verhaal te vertellen, maar haar kant is even interessant”, klinkt het. “Ik bedoel, hoeveel actrices trouwen met een prins?”, aldus de agent. Toch moeten Harry en Meghan wel oppassen dat het volk hen niet beu wordt. “We hebben dat interview met Oprah Winfrey gehad, daarna de Netflixserie en nu Harry’s boek. Je moet je afvragen of de wereld het verhaal van Meghan nu echt moet horen?”, besluit de agent.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry