-->

Stephanie Planckaert doet schokkende onthulling: "In ziekenhuis beland"

Stephanie Planckaert doet schokkende onthulling:
Donderdag 5 Januari 2023 - 08:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Deze week is de familie Planckaerts te gast bij James Cooke in ‘James De Musical’. In de aflevering die donderdag op tv komt, vertelt Stephanie Planckaert ook meer over haar tienerzwangerschap.

Stephanie Planckaert en James Cooke praten in ‘James De Musical’ over haar tienerzwangerschap. Zij kreeg op zestienjarige leeftijd haar eerste kindje samen met haar man Christopher Timmerman. “Op liefde staat geen leeftijd, maar vele mensen vonden wel dat er op mama worden een leeftijd stond”, begint James. Heel Vlaanderen had een mening over de zwangerschap van Stephanie en ook de pers was allesbehalve mals.

“Dat was heel moeilijk”, bekent Stephanie. “Ik ben daardoor ook even in het ziekenhuis beland”, geeft ze toe. “Mensen zeggen wel: ‘Lees dat niet.’ Maar je doet dat wél. Je bent daarmee bezig en je wil ook weten waarom mensen zo’n dingen denken”, legt ze uit. Veel vragen die door haar hoofd spookten en dat ging uiteraard gepaard met veel twijfels.

“Ik heb getwijfeld aan mezelf vooral”, onthult Stephanie. Zo vroeg ze zich af of ze echt zo dom was als mensen zeiden of dat ze niet goed bezig was. “Alles wat er op je afkomt, je neemt dat op. Je onthoudt eigenlijk vooral het slechte wat de mensen zeggen”, besluit ze.