Ann Van den Broeck op weg naar genezing en heeft nu alweer iets groots te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van den Broeck op weg naar genezing en heeft nu alweer iets groots te vieren

Ann Van den Broeck op weg naar genezing en heeft nu alweer iets groots te vieren

Ann Van den Broeck kreeg net voor het einde van 2022 nog erg goed nieuws te horen van haar dokter. Binnenkort zal ze starten met de bestralingen, maar ondertussen heeft de musicalactrice opnieuw iets te vieren.

Afgelopen zomer kwam het nieuws naar buiten dat Ann Van den Broeck borstkanker had. Sindsdien geeft ze haar volgers geregeld een update over haar strijd en dat wordt duidelijk geapprecieerd. Van Gazet van Antwerpen krijgt Ann nu zelfs de zeventiende plaats op de ranglijst van ‘De Antwerpenaar van 2022’. “Dankjewel Gazet van Antwerpen”, schrijft ze trots op haar Instagramverhaal.

“Een week nadat de voorstellingen van de musical ‘Mamma Mia!’ zouden worden hernomen, liet hoofdrolspeelster Ann Van den Broeck via Instagram weten dat ze borstkanker had”, klinkt het. In november wilde ze haar comeback maken in ‘Winterrevue’, maar daar was ze nog te vermoeid voor.

“Net voor kerst kwam ze met goed nieuws: ‘Geen zieke cel meer te bespeuren.’”, besluit Gazet van Antwerpen. De krant vindt Ann een heel sterke vrouw en die erkenning doet haar deugd. “Dikke merci om mij te steunen in mijn missie: bewustwording”, zegt ze. “Wordt vervolgd”, besluit ze.

Ann Van den Broeck op weg naar genezing en heeft nu alweer iets groots te vieren
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws