-->

André Hazes post foto met zoontje maar krijgt meteen harde kritiek te verduren

André Hazes post foto met zoontje maar krijgt meteen harde kritiek te verduren
Vrijdag 6 Januari 2023 - 08:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

André Hazes is terug van weggeweest en is weer meer actief op sociale media. De Nederlandse zanger deelt nu een nieuw kiekje met zijn zoontje Dré, maar daar komt direct commentaar op.

André Hazes laat terug meer zien van zijn leven op Instagram. Zo toont hij op zijn Instagramverhaal dat hij samen met zijn zoontje naar de ijshockey in Tilburg is gaan kijken. “Met papa mee naar oompie kijken”, schrijft hij erbij. Diego Hofland, de neef van André, is een professionele ijshockeyaanvaller die momenteel speelt voor de Tilburg Trappers.

Een gewone foto zou je denken, maar al snel krijgt André kritiek. Het Nederlandse juicekanaal reality_fbi haalt hard uit naar de zanger. “Waarschijnlijk is de Balenciaga-rel André Hazes ‘ook’ ontgaan", klinkt het. Op André's foto zijn namelijk Balenciagaschoenen te zien. Het Franse modemerk ligt al een tijdje onder vuur doordat ze een campagne hadden opgezet waarin jonge meisjes teddyberen in bondagekleding vasthielden.

Monique Westenberg was er toen zelfs misselijk van”, voegt het juicekanaal er nog aan toe. Op Sinterklaas deelde Monique nog een foto van haar Balenciagaschoen die ze voor de Sint gezet had en daar kreeg ook zij meteen commentaar op. “Dit heb ik niet meegekregen”, schreef ze toen op Instagram. “Ik ben er net als jullie misselijk van. Walgelijk wat daar allemaal gebeurt en blijkbaar al een paar campagnes gaande is”, aldus Monique.

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg