Anouk Matton heeft erg heuglijk nieuws te melden: “Proficiat!” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Anouk Matton heeft erg heuglijk nieuws te melden: “Proficiat!”

Anouk Matton heeft erg heuglijk nieuws te melden: “Proficiat!”

2023 kan nu al niet meer stuk voor Anouk Matton. De vrouw van Dimitri Vegas heeft namelijk heel leuk nieuws te horen gekregen en daar vertelt ze maar al te graag meer over op Instagram.

DJ Anouk Matton kreeg in 2021 haar eerste kindje samen met Dimitri Vegas, maar vanaf nu zal hun zoontje London een nieuw vriendje hebben. Anouk is namelijk meter geworden van het pasgeboren kindje van Jill Cnudde en Christophe Laeremans. “Mijn metekindje is geboren!”, schrijft ze fier op haar Instagramverhaal.

Ze deelt ook meteen de Instagrampost van de kersverse mama Jill. Haar kennen we nog van het tv-programma ‘Jonge Wolven’. De onderneemster is namelijk de oprichter van Bikinibody. Op 2 januari mochten Jill en haar partner Christophe hun dochtertje Robbie Jane Laeremans verwelkomen.

Anouk Matton heeft erg heuglijk nieuws te melden: “Proficiat!”

Anouk is helemaal in de wolken door dit heuglijke nieuws. "Yay, eindelijk is het nieuws bekend!”, reageert ze enthousiast onder de post van Jill. “Proficiat liefjes, ik ben zo zo zo zo trots op jullie”, voegt ze er nog aan toe. “Beste meter in de hele wereld. We wachten op jullie”, antwoordt Jill dan weer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws