-->

Na Paulien opnieuw een onverwachte exit in 'Thuis': "Grote leegloop"

Na Paulien opnieuw een onverwachte exit in 'Thuis':
Donderdag 5 Januari 2023 - 19:30   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Seizoen 28 van ‘Thuis’ lijkt meer dan ooit het seizoen van de onverwachte exits te worden. Paulien (Tina Maerevoet) was na haar plotse dood enkele weken geleden al het vierde sterfgeval van het seizoen. En het lijkt erop dat haar vertrek lang niet het laatste was.

Alles wijst erop dat Nora (Amara Reta) en Waldek (Bart Van Avermaet) de soap straks verlaten. Het koppel vertrekt binnenkort naar Zwitserland nadat Nora daar een unieke jobaanbieding kreeg. Dit zagen we natuurlijk al even aankomen, maar het lijkt er nu op dat we tegelijk ook opnieuw afscheid moeten nemen van een ander geliefd personage.

“Duidelijk grote leegloop op komst… Nora, Waldek en nu ook Thilly”, schrijft een trouwe kijker in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’. Thilly (Lauren Müller) lijkt opnieuw met de noorderzon te verdwijnen na haar pijnlijke relatiebreuk met Harry. Dat verklapten haar nieuwe trekrugzak en het nostalgisch terugkijken naar oude reisfoto’s. “Ze trapt het weer af”, “Voor de zoveelste keer”, “Tijd voor een nieuw hoofdstuk”, “Spijtig van Thilly”, “Heel jammer, van mij mag ze blijven” en “Ik zal ze misssen”, reageren de fans.

Als Thilly al effectief weggaat: “Zou het niet kunnen dat ze gewoon weer tijdelijk uit de reeks verdwijnt?”. “Ze keert sowieso weer terug, zoals ze in het verleden nog heeft gedaan”, denken sommige kijkers erover. Anderen speculeren dan weer dat ze gewoon blijft: “Waldek en Thilly zullen er niet uitgaan” en “Ik denk ook niet dat ze weer vertrekt”. “Ze heeft altijd een boon gehad voor Waldek, ik denk dat ze weer een koppel worden en allebei gewoon blijven”, voorspelt iemand zelfs.

TAGS  I  Thuis  I  Tina Maerevoet  I  Lauren Müller