Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Brecht en Dziubi hebben wat te vieren: "Proficiat" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Brecht en Dziubi hebben wat te vieren: "Proficiat"

Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Brecht en Dziubi hebben wat te vieren: "Proficiat"

Van de vier huwelijken uit het afgelopen seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zijn Brecht en Dziubi één van de twee overgebleven koppeltjes. Reden genoeg om van 2022 een fantastisch jaar te maken. Maar ook 2023 konden ze al feestend inzetten.

Het koppeltje bracht kerst en nieuw voor de eerste keer samen door, maar er komt dit jaar maar geen einde aan de feestdagen. Brecht en Dziubi mochten hun feesthoedjes ophouden, want Dziubi vierde gisteren zijn verjaardag. En dat was niet zomaar een verjaardag, want de ‘Blind Getrouwd-deelnemer krijgt een nieuwe voordeur.

Dziubi mocht gisteren, op 4 januari dus, 30 kaarsjes uitblazen. Dat liet hij zelf weten op zijn Instagramprofiel. “Vandaag vier ik mijn 30ste verjaardag”, schrijft de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat op Instagram bij enkele opvallende kiekjes van zichzelf. “Hoe ik me daarbij voel? Swipe naar links.” En dan krijgen we plots een huillende Dziubi te zien. “Mopje”, stelt hij zijn volgers gerust. “Ik vind het echt meer dan oké om 30 te worden.”

Het regent gelukswensen in de reacties. “Gefeliciteerd”, “Dikke proficiat” en “Fijne verjaardag”, kunnen we talloze keren lezen. “Gelukkige verjaardag, maatje”, wenst ‘Blind Getrouwd’-medekandidaat Christiaan hem toe. En ook mededeelneemster Jana wil hem uitgebreid feliciteren. “Hiep hiep hiep hoeraaa! Daar drinken we snel eentje op!”, schrijft ze.

Populair

Laatste nieuws