-->

Mathieu Terryn hakt knoop door over toekomst als coach bij 'The Voice'

Mathieu Terryn hakt knoop door over toekomst als coach bij 'The Voice'
Vrijdag 6 Januari 2023 - 17:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het afgelopen seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ was er eentje van verandering. Met de Red Zone, uitzendingen op vrijdag- én zondagavond, maar vooral met twee gloednieuwe coaches: Jan Paternoster en Mathieu Terryn. Jan zou volgend jaar maar al te graag weer van de partij zijn, maar hoe denkt Mathieu daarover?

Het nieuwe jaar is nog maar net van start gegaan, maar Mathieu Terryn blikt al met veel plezier terug op 2022. Het was niet alleen voor Bazart een geweldig jaar, maar ook voor de zanger alleen. Zo mocht hij voor de eerste keer als coach in één van de rode ‘The Voice’-stoelen zetelen. Een overwinning was helaas niet voor Team Mathieu weggelegd.

“Ik was al trots dat ik als enige coach twee kandidaten in de finale had”, geeft de coach toe in Het Nieuwsblad. Nochtans maakte hij veel kans om te winnen met Yente of Evert. “En naar mijn smaak waren dat de beste stemmen”, klinkt het. Helaas heeft het niet mogen zijn en ging Louise uit Team Natalia met de titel lopen. Volgende keer meer geluk dus, als er een volgende keer komt tenminste.

“Als ze me volgend jaar opnieuw vragen voor ‘The Voice’, dan zeg ik ja”, zegt Mathieu zonder enige twijfel. “De synergie tussen de coaches zat zo goed, ook ­achter de schermen. Dus met plezier”, besluit hij. Eén ding is zeker: zien we hem volgend jaar terug, dan gaat hij resoluut voor de winst. “Natuurlijk. Ik ben fanatiek in alles wat ik doe, ook in ‘The Voice’”, aldus de coach.