Eindelijk goed nieuws voor presentator Rick Brandsteder na zware verslaving Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Eindelijk goed nieuws voor presentator Rick Brandsteder na zware verslaving

Eindelijk goed nieuws voor presentator Rick Brandsteder na zware verslaving

Onlangs raakte bekend dat Rick Brandsteder, die een tijd geleden nog bij ons op de buis te zien was als presentator van ’Temptation Island’, opgenomen was in een afkickkliniek om van zijn alcoholverslaving af te geraken. 2023 brengt meteen een lichtpuntje voor de Nederlander.

Rick Brandsteder werd een paar weken geleden opgenomen in een afkickkliniek “om aan zichzelf te werken”, vertelde zijn management aan het Nederlandse Shownieuws. Waarom hij daar zat, gaven ze niet prijs. “Rick zit daar omdat hij af en toe wat te veel drinkt”, zegt zijn moeder, Yvonne Brandsteder, nu in het Nederlandse tijdschrift Veronica Superguide.

“Dat gaat soms heel lang goed, dan drinkt hij niets, maar dan gaat hij toch weer tot het uiterste. Daar had hij genoeg van. Hij heeft zelf contact met die kliniek gezocht”, gaat Yvonne verder. 28 dagen lang zal Rick in het afkickcentrum in Zuid-Afrika blijven om aan zijn alcoholverslaving te werken.

Nu is de presentator gelukkig weer thuis na zijn verblijf in de kliniek. “Hij heeft zijn traject afgemaakt en het gaat goed met hem”, laat Ricks woordvoerder weten aan Shownieuws. Bovendien bevestigde zijn management dat het goed met hem gaat. Meer willen ze er niet over kwijt. Wanneer de presentator weer aan het werk gaat, is dus ook nog niet duidelijk.

Populair

Laatste nieuws