Celine Van Ouytsel maakt volgers gek met diepe decolleté: "Jij mag er zijn" sexy
sexy

Celine Van Ouytsel maakt volgers gek met diepe decolleté: "Jij mag er zijn"

Celine Van Ouytsel maakt volgers gek met diepe decolleté: "Jij mag er zijn"

Dat Celine van Ouytsel haar titel van Miss België niet gestolen heeft, bewijst ze nog maar eens met een adembenemende foto op Instagram. In een opvallende outfit blaast ze haar volgers één voor één van hun sokken.

In een prachtig, diep uitgesneden glitterbroekpak steelt ze de show op Instagram. De prijs van beste nieuwjaarsoutfit gaat ongetwijfeld naar Celine van Ouytsel. Alhoewel. “Dit zou de perfecte outfit geweest zijn voor de feestdagen”, schrijft de ex-Miss België onder haar beeldige foto. “Maar mijn lelijke pyjama ook”, lacht ze.

Laat ons hopen dat ze toch eerder voor de eerste optie heeft gekozen, want daar heeft ze overduidelijk indruk mee gemaakt. “Prachtige outfit”, “Schoon, hoor”, “Je ziet er stralend uit”, “Perfect en sexy, zou ik zeggen”, “Jawadde, je mag er weer zijn, hoor” en “Wat een vrouw”, luidt het in de opmerkingen. “Vertrek jij naar Mars? Wel een schitterende verschijning”, reageert een flauwe plezante nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws