-->

'K2 zoekt K3'-finaliste Celester doet monden openvallen in bikini: "Oh wauw!"

'K2 zoekt K3'-finaliste Celester doet monden openvallen in bikini:
Zondag 8 Januari 2023 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Celester de Nijs ken je vast nog als finaliste van ‘K2 zoekt K3’. Zij werd derde in de wedstrijd waarin Julia Boschman uiteindelijk als winnares uit de bus kwam. Op Instagram toont de blondine zich nu van een kant die we niet meteen van haar gewoon zijn.

Celester de Nijs kwam onlangs nogal negatief in de media nadat ze fel uithaalde naar Studio 100 toen juist Diede van den Heuvel, die vierde werd in ‘K2 zoekt K3’, de toen nog hoogzwangere Hanne Verbruggen mocht vervangen in de resterende K3-shows. Celester uitte meermaals haar ongenoegen omdat zij zelf niet werd gevraagd.

Dat voorval lijkt nu eindelijk verteerd. Celester heeft zich er duidelijk over gezet en geniet nu van een deugddoende vakantie op het zonnige Gran Canaria. Onder het mom van “een nieuw jaar, een nieuwe hobby” zien we de ‘K2 zoekt K3’-finaliste uitdagend in bikini op een jetski poseren. Celester toont zich even van een gewaagdere kant dan we gewoonlijk van haar te zien krijgen.

En dat kiekje valt duidelijk in de smaak bij haar volgers. “Oh, wauw!”, “Knapperd”, “Prachtige foto” en “You're so beautiful”, strooien Celesters fans met complimentjes tussen de talrijke hartjes en vlammetjes.

TAGS  I  K3  I  Hanne Verbruggen  I  Diede van den Heuvel  I  Celester de Nijs