'Thuis'-makers verklappen eindelijk meer: komen Lowie en Viv toch weer samen? TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-makers verklappen eindelijk meer: komen Lowie en Viv toch weer samen?

'Thuis'-makers verklappen eindelijk meer: komen Lowie en Viv toch weer samen?

De break-up tussen Lowie (Mathias Vergels) en Viv (Lynn Van den Broeck) op het huwelijk van Bob en Tamara was het meest memorabele ‘Thuis’-moment van 2022. Tenminste, daar hebben de trouwe kijkers zo over beslist. Fans hopen vurig dat de twee dit jaar tóch nog samenkomen. Maar is die hoop terecht?

“De aantrekkingskracht tussen die twee spat van het scherm en dat voelen de kijkers”, vertelt producer Hans Roggen in TV-Familie. “Door het verhaal, maar ook door de krachtige vertolkingen van Mathias en Lynn (die in het echt ook een koppel vormen, red.). Zowat iedereen wil dat die twee terug bij elkaar komen.”

Bij de start van het nieuwe jaar lijkt die hoop vuriger dan ooit. De ex-geliefden zoeken elkaar namelijk weer steeds vaker op én lijken weer naar elkaar toe te groeien. Zeker nu Paulien (Tina Maerevoet) gestorven is en Lowie in zak en as zit. “Op dit ogenblik ontfermt Viv zich ook mooi over Lowie. Ze troost hem en beurt hem op”, vervolgt Roggen.

“Lowie en Viv, da’s water en vuur. Maar dan wel heet water en passioneel vuur”, legt de producer het zo mooi uit. Maar vallen de twee elkaar binnenkort weer in de armen? “Tja, de kijkers mogen dat hopen, maar er was natuurlijk wel een reden waarom ze uit elkaar gingen”, aldus Roggen. Viv wil namelijk geen kinderen en Lowie wordt binnenkort papa nu draagmoeder Tamara (Tine Priem) zwanger is. “Of Viv een plusmama wil zijn, zal de toekomst uitwijzen.”

Populair

Laatste nieuws