'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck maakt het bloedheet in kleine bikini: "Wow" sexy
sexy

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck maakt het bloedheet in kleine bikini: "Wow"

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck maakt het bloedheet in kleine bikini: "Wow"

Lynn Van den Broeck is het druilerige weer kotsbeu. Daarom blikt ze even terug op de zomer en deelt ze een pikant plaatje op haar Instagrampagina.

Lynn Van den Broeck is bekend geworden door haar rol als Viv in ‘Thuis’. Of Viv en Lowie in de soap opnieuw een koppel zullen vormen, is nog onduidelijk. Wat we wel weten is dat Lynn al meer dan twee jaar een relatie heeft met Mathias Vergels. Sinds haar rol in 'Thuis' is ze ook erg populair op sociale media. Op haar Instagrampagina deelt ze nu opnieuw een gewaagd kiekje.

“Hallo zonneschijn, ik mis je. Je kapoen, Lynn x”, schrijft de actrice onder een nieuwe bikinifoto. Op de selfie krijgen we Lynn te zien in een klein bikinitopje, waardoor ze weinig aan de verbeelding overlaat. De actrice doet de monden van al haar volgers opnieuw openvallen met deze gedurfde foto.

In de comments staat het vol met complimentjes. “Vlam”, “Wauw, je ziet er weer prachtig uit. Zoals gewoonlijk een feest voor mijn ogen”, “Schitterend”, “Je ziet er stralend uit”, “Ma hoe schoon”, “Prachtige foto van een knappe actrice”, “Wauw Lynn, je straalt net zoals altijd” en “Toppertje”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws