-->

Het is menens: kwade Roxeanne Hazes daagt moeder Rachel voor de rechter

Het is menens: kwade Roxeanne Hazes daagt moeder Rachel voor de rechter
Zaterdag 7 Januari 2023 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Niet alleen Yvonne Coldeweijer zal tegenover Rachel Hazes in de rechtbank staan. De juicekoningin onthult nu ook dat haar eigen dochter Roxeanne haar aanklaagt. Roxeanne en Rachel hebben al langer ruzie, maar nu gaat haar dochter dus nóg een stapje verder.

Yvonne Coldeweijer heeft weer een primeur beet. De roddeltante onthult namelijk dat er volgende week een grote rechtszaak zal plaatsvinden. “Het gaat om de erfenis van André Hazes senior”, verklapt Yvonne. “Roxeanne Hazes klaagt haar moeder Rachel aan. Het ziet ernaar uit dat Roxeanne vindt dat Rachel geen recht heeft op de erfenis”, klinkt het.

Meer dan achttien jaar naar het overlijden van André Hazes senior, zullen zijn vrouw en dochter het moeten uitvechten in de rechtbank. Niet veel later na de bekendmaking door Yvonne, bevestigt de woordvoerder van Roxeanne dit nieuws ook aan RTL Boulevard. “De zaak kwam aan het licht omdat er al een datum is geprikt voor een kort geding”, aldus RTL Boulevard.

Roxeanne, haar broer André en hun moeder Rachel waren de enige erfgenamen van de overleden volkszanger. Toch werden er al vraagtekens geplaatst bij het erfgenaamschap van moeder Rachel in een eerdere zaak. “Sinds 2020 probeert Roxeanne hier al duidelijkheid over te krijgen, maar dat is helaas niet gelukt. Dan zit er niks anders op dan dat de rechter er maar over moet gaan beslissen!”, besluit Yvonne.

TAGS  I  Rachel Hazes  I  Roxeanne Hazes  I  André Hazes  I  Yvonne Coldeweijer