-->

Passage van de Planckaerts in 'James De Musical' lokt heel wat reacties uit

Passage van de Planckaerts in 'James De Musical' lokt heel wat reacties uit
Zaterdag 7 Januari 2023 - 10:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

James Cooke mocht deze week de familie Planckaert ontvangen in ‘James De Musical’. De kijkers laten nu meteen weten wat ze vonden van deze aflevering.

De rode bank in ‘James De Musical’ zat deze week bomvol, want James De Musical had niet een gast maar een heel gezin uitgenodigd. Zo mochten niet alleen Eddy Planckaert en zijn vrouw Christa, maar ook hun kinderen Francesco, Stephanie en Junior komen kijken naar het spektakel.

Na afloop van dit bijzondere stuk moet James nog iets kwijt over de familie. “Jullie band, liefde voor elkaar en positiviteit is iets om naar op te kijken”, schrijft hij op Instagram. “Deze musical maken was voor het hele team genieten. Merci om jullie warmte en verhalen met heel Vlaanderen te willen delen”, besluit de presentator. “Merci James, voor zo’n mooie eer aan mijn familie”, zegt pater familias Eddy dan weer.

“Hoop dat jullie er ook van genoten hebben”, voegt Eddy er nog aan toe. “Prachtige musical van een mooie, hechte familie”, “Het was top”, “Moh, zo schoon. Heel de tijd zitten wenen”, “Topshow”, “Was prachtig vertolkt met goede muziekkeuze”, "Het was zó mooi", "Wauw, wat een aflevering weer en wat een familie", “Mag je fier op zijn” en “Wauw, hoe mooi en ontroerend was dat”, reageren Eddy’s volgers enthousiast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door eddy planckaert (@planckaerteddy)