Sandra Bekkari doet monden openvallen in onthullende bikini: "Bondgirl" sexy
sexy

Sandra Bekkari doet monden openvallen in onthullende bikini: "Bondgirl"

Sandra Bekkari doet monden openvallen in onthullende bikini: "Bondgirl"

Sandra Bekkari laat zich op Instagram van een compleet andere kant zien dan we van haar gewoon zijn. De voedingsdeskundige wordt overladen met complimenten onder een beeldige bikinifoto op het strand.

Sandra Bekkari geniet van een deugddoende vakantie in het Spaanse Andalusië. Dat laat de 49-jarige schrijfster van ‘Nooit meer diëten’ weten op Instagram met een gepast kiekje waarop ze in bikini het strand onveilig maakt. “Kerstmis is voorbij. Helemaal klaar voor de zomer nu”, schrijft Sandra erbij.

Als we zeggen dat haar volgers omvervallen van verbazing, is dat een understatement. “Wow, knap”, “Schitterend”, “Ohla, zo mooi”, “Sexy”, ”Ik moet dringend al je recepten uitproberen! Je ziet er werkelijk TOP uit”, “Amai, wat een lichaam! Hier teken ik later voor”, “Wat zie je er stralend uit, Sandra” en “Prachtige foto van jou, een beeldschone vriendelijke vrouw”, laten ze weten. “De nieuwe bondgirl”, denkt iemand er zelfs over.

”Amai, zo mooi slank! Dat zit misschien gedeeltelijk in de genen, maar had ik maar zo’n lichaam. Zo jaloers”, reageert iemand. En dat is volgens Sandra helemaal niet nodig. “Dat hoeft niet. We zijn allemaal anders en dat maakt ons uniek. Zorg goed voor jezelf, dat is het belangrijkste”, aldus de voedingscoach.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws