Prins Harry onthult erg pikante details in zijn memoires: "Zó werd ik ontmaagd" Royalty
Royalty

Prins Harry onthult erg pikante details in zijn memoires: "Zó werd ik ontmaagd"

Prins Harry onthult erg pikante details in zijn memoires: "Zó werd ik ontmaagd"

Prins Harry neemt geen blad voor de mond in zijn nieuwe boek ‘Spare’. Hij vertelt zelfs meer over zijn eerste keer en daar kijkt hij duidelijk negatief op terug.

Enkele weken na de spraakmakende Netflix-docureeks ‘Harry & Meghan’ brengt prins Harry nu zijn memoires uit. In ‘Spare’ onthult hij nóg meer over zijn leven en hij beschrijft zelfs zijn eerste stomende vrijpartij. Zo verklapt hij meer over hoe hij ontmaagd werd door een oudere vrouw. “Een vernederend moment”, noemt hij het nu zelfs.

“Het gebeurde op een grasveld achter een drukke kroeg. Iemand heeft ons sowieso gezien”, schrijft hij. Wie de oudere vrouw is, is niet duidelijk. Toch beschrijft hij haar wel. “Ze hield heel veel van paarden en ze behandelde me als een jonge hengst”, aldus Harry. “Het was een snelle rit, waarna ze me een klap op mijn achterwerk gaf”, klinkt het.

Ondanks dat Harry geen naam noemt of zegt wanneer dit juist heeft plaatsgevonden, gaan er al jaren geruchten de ronde dat hij ontmaagd werd door de 19 jaar oudere Elizabeth Hurley. Echter ontkende de nu 57-jarige Hurley dit nog vorige maand.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws