-->

Winnie uit 'Blind Getrouwd' doet trieste bekentenis over Lily: "Nu al verdriet"

Winnie uit 'Blind Getrouwd' doet trieste bekentenis over Lily:
Zaterdag 7 Januari 2023 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans zijn sinds september de trotse ouders van hun dochtertje Lily. Op haar Instagramverhaal moet mama Winnie nu iets kwijt over haar oogappel.

Het is al meer dan drie jaar geleden dat Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans in het huwelijksbootje stapten in ‘Blind Getrouwd’. De twee zijn nog steeds onafscheidelijk en in september werden ze ook voor het eerst mama en papa van een dochtertje genaamd Lily. Mama Winnie plaatst geregeld een update over haar kleine spruit op Instagram.

Dat doet ze nu opnieuw tijdens een vragenrondje. “Wanneer begin je terug te werken en wanneer start de crèche?”, vraagt een van haar volgers zich af. “Ik heb verlof bijgepakt tot eind februari. Dan is Lily vijf maanden als ze in de crèche start en ik terug start met het werk”, antwoordt Winnie.

“Ze zal drie dagen naar de crèche gaan en we zijn heel blij dat er plek was op onze eerste keus, die vlakbij is”, verduidelijkt ze. Toch zal het een heel zwaar moment worden voor Winnie als ze Lily voor de eerste keer zal moeten afzetten bij de opvang. “Ik heb er nu al verdriet voor als ik er aan denk”, geeft ze eerlijk toe.

TAGS  I  Winnie Bogaerts  I  Blind Getrouwd  I  Jonah Hulselmans