Sam De Bruyn kondigt ontzettend groot nieuws aan: "Euh… Ik moet iets vertellen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sam De Bruyn kondigt ontzettend groot nieuws aan: "Euh… Ik moet iets vertellen"

Sam De Bruyn kondigt ontzettend groot nieuws aan: "Euh… Ik moet iets vertellen"

Het nieuwe jaar is voor heel wat mensen goed begonnen. Sam De Bruyn is daar één van. Op Instagram kondigt de radiostem fantastisch nieuws aan. De presentator staat namelijk vlak voor een nieuwe start.

“Euh… Ik heb iets te vertellen”, schrijft Sam De Bruyn mysterieus op zijn Instagramverhaal. “Weet je nog dat ik het afgelopen anderhalf jaar al eens een interimke deed bij Studio Brussel? Dat was superplezant. Goed geamuseerd. Duuuussss…”

Dus Sam krijgt zijn eigen radioprogramma op StuBru. Net zoals collega Michèle Cuvelier krijgt hij vanaf maandag 9 januari een eigen show in het vernieuwde avondblok. “Mij zó geamuseerd het afgelopen jaar bij de radio dat ik vanaf maandag weer elke dag op post ben”, schrijft de presentator apetrots op Instagram. “Niet enkel met turbotaal en MSN-slang, maar ook de beste muziek uit ‘De Jaren Nul’. Want zo zal Sams nieuwe programma heten.

Van maandag tot donderdag neemt hij de luisteraars van 18.00u tot 19.00u mee op een nostalgische trip door ‘De Jaren Nul’. En ware trip down memory lane. De volgende twee uren van het avondblok neemt Michèle Cuvelier voor haar rekening met haar gloednieuwe eigen show ‘Radar’, waarin ze de nieuwste muzikale trends en niet te missen concerten aankaart.

Bron: Instagram Stories

Sam De Bruyn kondigt ontzettend groot nieuws aan: "Euh… Ik moet iets vertellen"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws