-->

3 maanden na breuk met Siemen: Nina Derwael laat zich verrassend uit over ex

3 maanden na breuk met Siemen: Nina Derwael laat zich verrassend uit over ex
Zondag 8 Januari 2023 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

In oktober kreeg Nina Derwael een zware klap te verwerken. De turnster en voetballer Siemen Voet zetten na meer dan drie jaar een punt achter hun relatie. Toen haar ex voor de voetbal naar Bratislava vertrok, begon de grote afstand de tortelduifjes helaas parten te spleen.

Maandagavond was Nina Derwael te gast in ‘Het huis’. Daarin legde de olympisch kampioene haar ziel bloot, ook over Siemen Voet. Maar niets dan positieve woorden kwamen uit haar mond. Ze is haar ex nog steeds dankbaar voor alles wat hij voor haar gedaan heeft.

“Door met Siemen samen te zijn, heb ik mijn leven naast de trainingen, denk ik, weer een beetje opgepikt”, gaf de turnster toe. “Want ik had echt geen leven buiten de turnzaal en het internaat. Dát was mijn leven", vertelde Nina openhartig. "In 2020 ben ik vaak wenend van bij hem thuis naar de zaal vertrokken. Omdat ik niet wilde gaan.”

Met nieuwjaar, van 2019 naar 2020, was er helaas iets geknakt in Nina’s hoofd. "Ik had het gevoel dat alles toen moest gebeuren. Dat alles goed moest gaan. Maar het ging niet goed”, klinkt het. “Mijn schouder deed pijn. Mentaal was ik eronderdoor aan het gaan.” Maar gelukkig kon ze toen op de steun van haar ex-vriend rekenen. “Ik denk dat Siemen toen één van de personen was die mij daaruit heeft gekregen", aldus Nina.

TAGS  I  Nina Derwael  I  Siemen Voet  I  Het huis