9 maanden na overlijden van partner: Ruth Beeckmans verbluft met geweldig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

9 maanden na overlijden van partner: Ruth Beeckmans verbluft met geweldig nieuws

9 maanden na overlijden van partner: Ruth Beeckmans verbluft met geweldig nieuws

Ruth Beeckmans gaat door een enorm moeilijke periode. De actrice moest vorig jaar helaas afscheid nemen van haar partner Gary, de vader van haar twee kinderen. Hij overleed eind april op zijn 54ste onverwacht aan hartfalen. Sinds zijn dood verdween ze grotendeels uit het publieke oog, tot nu.

Een nieuw jaar betekent een nieuw tv-seizoen. En opvallend: voor Ruth Beeckmans betekent het ook een grote comeback na haar lange afwezigheid. De actrice verdween namelijk een lange tijd uit de spotlights nadat ze veel te vroeg afscheid moest nemen van haar vriend Gary. Maar dit voorjaar komt daar verandering in.

Voor het eerst sinds het grote verlies mogen we haar weer op het scherm verwelkomen in een gloednieuw, luchtig VTM-programma. Ruth mag gastvrouw spelen in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24 Uur’, een programma waarin koppels zogezegd op droomreis vertrekken, tot één van de twee de ander ten huwelijk vraagt op de vakantiebestemming. Binnen de 24 uur geven ze elkaar het jawoord, met alles erop en eraan. “Ik vond het een prachtig idee”, geeft Ruth toe in Het Nieuwsblad.

“Natuurlijk was het confronterend, maar kon ik nu iets beters doen dan een programma over de pure liefde maken?”, besluit Ruth. “Misschien is het wel het enige waar ik op dit moment iets over te zeggen heb, de ware liefde en waarom het zo belangrijk is om die te koesteren.”

The Masked Singer

Ruth was vorig jaar nog te zien als presentatrice van ‘Cupido Ofzo’ en later als speurder in ‘The Masked Singer’. Of de actrice dit jaar opnieuw deel uitmaakt van het speurderspanel, blijft nog een groot vraagteken.

Populair

Laatste nieuws