Tine Embrechts ontroerd door prachtige aankondiging van oudste zoon: "Eindelijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tine Embrechts ontroerd door prachtige aankondiging van oudste zoon: "Eindelijk"

Tine Embrechts ontroerd door prachtige aankondiging van oudste zoon: "Eindelijk"

Tine Embrechts en Guga Baúl vormen al zo’n 9 jaar een prachtig koppeltje. Ze bezegelden de liefde intussen met twee schatten van zonen: Gaston en Maurice. Maar Tine had al twee zonen uit haar vorige huwelijk: Emilio en Oscar. En die laatste komt nu wel met heel erg leuk nieuws naar buiten.

Als we zeggen dat Tine Embrechts trots is op haar oudste zoon Luis Oscar (19), die onder de naam OSKI muziek uitbrengt, dan is dat een understatement. De jonge muzikant kondigt op Instagram fantastisch nieuws aan en mama Tine is er als de bliksem bij om haar enthousiasme met de hele wereld te delen.

“Coming up soon”, schrijft de actrice op haar Instagramverhaal. “Een nieuwe song van mijn zoon en deze prachtige vrouw”, kan ze vol trots meedelen. En met “die prachtige vrouw” verwijst Tine naar niemand minder dan Laura Tesoro. De ervaren zangeres brengt binnenkort een gloednieuw nummer uit met Tines zoon. “2023 is ‘gonna hurt so good…’”, verklapt Laura al op Instagram.

Fans zijn alvast door het dolle heen en kunnen niet wachten om Laura en Oscars nieuwe single te horen. “Eindelijk”, “JAAAA”, “Let’s go”, “Heel mooi”, “Ahhh, zalig”, “Can’t wait”, “Woohoooo”, “Wauw, goede zet, Oscar”, “Dit is wel echt heel cool” en “Samenwerking van de eeuw”, schrijven hun volgers in de comments. “Deze wordt een hit, ik voel het”, weet één van hen nu al zeker.

Bron: Instagram Stories

Tine Embrechts ontroerd door prachtige aankondiging van oudste zoon: "Eindelijk"

Populair

Laatste nieuws