Josje Huisman doet straffe onthulling over K3: "Wist ik niet als ik eraan begon" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Josje Huisman doet straffe onthulling over K3: "Wist ik niet als ik eraan begon"

Josje Huisman doet straffe onthulling over K3: "Wist ik niet als ik eraan begon"

Zeven jaar geleden eindigde het K3-verhaal voor Karen, Kristel en Josje en gaven ze de fakkel door aan Hanne, Marthe en Klaasje. Tot op vandaag geven fans Josje nog steeds de schuld van het einde van K3. Maar hoe blikt de blondine zelf terug op haar avontuur?

Al zeven jaar gaat Josje Huisman niet meer als ‘de blonde van K3’ door het leven. Sindsdien heeft ze voorgoed een streep getrokken onder haar K3-verleden. “Het is niet dat ik het echt niet meer graag deed of zo, maar het was wel gewoon mooi geweest”, vertelt het ex-K3’tje in de HLN Original-reeks ‘Het Vakantiehuis’. “Ik was gewoon klaar.”

“K3 is best wel een begrip, dat wist ik ook niet toen ik eraan begon”, geeft Josje eerlijk toe. “Maar iedereen weet nu wel ongeveer wat het is.” “Ik heb onlangs nog een herinnering gepost toen het zes jaar geleden was dat we onze laatste show deden”, maar K3 is intussen wel echt een afgelopen hoofdstuk voor de ex-zangeres.

“Het blijft natuurlijk een deel van mezelf, ook al ben ik het niet meer helemaal”, besluit Josje. “Het is een beetje moeilijk uit te leggen, maar de meeste mensen kennen me natuurlijk daarvan. Maar dat snap ik ook wel.” Tegenwoordig focust het ex-K3’tje zich alleen op hoeden ontwerpen. Ook een zangcarrière zit er niet echt meer in.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws